Nya tavlor från Nordic Corner.

Inlägg i samarbete med nordiccorner.se
 
I veckan fick jag hem ett paket fullt av fina prints från Nordic Corner. Vi har velat fram och tillbaka om vad vi ska sätta upp på väggarna sedan vi flyttade in för ett år sedan, men nu har vi äntligen bestämt oss. Sammanlagt har vi nu 6 stycken nya tavlor här hemma! De tre ni ser nedan är de vi lyckats få på plats och de som ska sitta i sovrummet måste vi köpa andra krokar till, så de kommer upp imorgon. Ni får se resultatet framöver!
 
Både jag och Tommy älskar djur- och naturmotiv, så jag valde ut alla 6 prints från denna kategori. Det fick även bli lite olika storlekar på dem för att få lite variation. Om ni hittar något gillar på sidan så får ni just nu 20% på hela sortimentet. Ange koden "martinag20" i kassan så kan ni handla rabatterat till och med 4 februari. Så passa på att fynda fina prints och ramar!
 
 
 
 
På hallbyrån fick den fina fågelguiden ta plats. Gillar att bara luta tavlor mot väggen, det ger en mer avslappnad känsla. I och med att vi har mycket växter, trä och andra naturmaterial hemma så tycker jag att denna fågelguide passar in bra. Vår tidigare ganska kala, vita hall fick sig verkligen ett lyft!
Ni hittar printet här.
 
 
 
Alltså HUR gulliga är inte dessa!? Äkskar att de ser ut som världens mest strikta, svartvita porträtt och föreställer gulliga djur haha! Dessa var de två prints jag föll för först, passar in så bra i vårt vardagsrum. Och Tommy var allt annat än svårövertygad, vi har verkligen samma smak när det gäller tavlor.
Ni hittar koalan här och giraffen här.
 

Sååå, happy shopping och stay tuned för resterande tavlor senare i veckan. PUSS ♥


4 år ♥

Den 11 januari firade vi årsdag. Hela 4 år har gått sedan vi bestämde oss för att det var vi två. De absolut bästa åren hittills, utan tvekan!
Sedan vi träffades har vi hunnit flytta ihop, köpa lägenhet ihop, rest till Thailand, Japan, Rom, London, blivit moster/morbror och en massa mer spännande saker. Så fantastiskt att få dela allt med honom!

(null)

(null)

(null)
Vi åt middag på Godthem och jag fick blombud till jobbet 

RSS 2.0