Nara.

En av de absolut bästa dagarna i Japan spenderade vi i Nara. Det är en liten stad som ligger ca en timmes tågfärd från Kyoto, så vi åkte dit över en dag för att kika på de vilda hjortarna som spatserade runt fritt på gatorna. De flesta höll till i Nara park och där var det verkligen hjortar överöverallt! De var allt annat än skygga och kom fram och bugade sig för att få mat haha. Man kunde även köpa kex att mata dem med, då blev de helt galna och flockades runt en för att få en bit. Vissa var lite mer närgångna än så till och med, en slickade Tommy i nacken och en bet tag i mina shorts (på näst sista bilden). De hade ett väldigt speciellt läte också, de liksom skrek på nåt konstigt sätt. Riktigt underhållande djur, var svårt att slita sig när det väl var dags att åka tillbaka till Kyoto.
 
 

Söndagsmys.

I morse slog vi på stort med amerikanska pannkakor, bacon, sylt, nutella, kaffe och tända ljus. Höstmys när det är som bäst, med regnet smattrandes mot rutan. Älskar även mina nya fina höstblommor i mina fina vaser, visst är dom underbara?
Tanken var att vi skulle gått på tre visningar idag, men när vi tittade ut och såg vädret utvärderade vi lägenheterna igen och bestämde oss för att ingen var bra nog haha. Så dagen har spenderats i soffan, med Modern family, pyssel med bilder och urval av klipp som ska ingå i Japanfilmen som Tommy nu börjat klippa ihop! Ska bli så kul att se när den är klar!
 
 

RSS 2.0