GOTT NYTT ÅR!

Julen är förbi och nyårsafton är här! Sedan sist har jag hunnit med en julmarknad, massa jobb, julklapsshopping, en tripp till Götet, ett besök i Kalmar, julfirande på Muskö, lite mera jobb, försenat julfirande, en skaldjursfrossa och nu har jag landat på Muskö igen för nyårsfirande.
 
På denna härliga plats ska alltså det nya året kalasas in. Var så fint när vi promenerade ner till sjön här om dagen. Sol, lite snö och havet, kameran fick gå varm. Blir ett rätt lugnt firande idag med god middag, bubbel, öl, raketer, bubbelbad och cigarrer. Inte illa!
 
Avslutar detta års bloggande med att önska er alla ett gott nytt år och att säga ett stort grattis till min lilla blogg som fyllde 8 år för tre dagar sedan! Hipp hipp hurra!
 
 

Christmas time

Här hemma sparar vi verkligen inte på julpysslandet i år! Pynt överallt, julmusik varje dag och hela kylen full med glögg. Här är lite blandat julpynt som tillkommit på sistone.
 
 

Lights

Nya lamporna i köket!

Badrumsfix

Så här fint blev det med vårt nya handfat! Det blev riktigt bra, med massa mer plats och mer förvaring. Spana även in den fina rosa tandborsten jag fick av Tommy förra veckan! Min mun har aldrig varit så ren!
 
 
Och självklart en gnutta jul även i badrummet...
Handfat + skåp - IKEA | Knoppar - Indiska | Handduk - Jotex

Slututställning

Igår hade vi slututställning i skolan och idag var allra sista dagen på kursen! Nu är jag alltså diplomerad visual merchandiser, jihooo!
 
Utställningen blev bra, jag gjorde en julkampanj för Lindex och en vägg med gamla arbeten samt en presentation av mig själv. Jag blev rätt missnöjd med min miniatyr, men resten blev jag riktigt nöjd med! Mina boards, skissen och presentationsväggen blev över förväntan. Och en massa underbara människor, både släkt och vänner, kom och tittade på vad jag åstadkommit. Dessutom hade de med sig massa presenter, hur fina som helst! Efter att ha tittat runt, druckit lite vin och ätit lite bullar gick vi vidare till Texas Longhorn för en brakmiddag!
 
Idag inledde vi med att städa undan allt från igår och sedan redovisa arbetena för klassen. Efter det blev det lunch och lite avslutningsfika med några favoriter från klassen innan ett sista studiebesök. Företaget som gör NKs julskyltningar berättade om vad de gör, otroligt intressant och häftigt att få se lite av arbetet bakom kulisserna! Sedan var det dags att kramas hej då, ska bli trist att inte träffa alla varje dag, men förhoppningsvis kan vi lyckas hålla kontakten ändå!
 
 

Julebrygd med ruseffekt

Jag rörde alltså ihop 8 liter glögg här om veckan och den verkar uppskattas av dom som smakat! Receptet står Ernst för och ni hittar det här.
 
 

Hemmafix

Vi har gjort om en massa småsaker här hemma på sistone. Hemmet är ett pågående renoveringsprojekt, är så kul att fixa till små saker som gör stor skillnad! Två av de senaste förbättringarna är en glasskiva på vardagsrumsbordet och en köksfläkt! Båda sakerna är min snälle far som hjälpt oss fixa, fantastiskt att ha en händig och hjälpsam pappa. Ni anar inte hur skönt det är att kunna ställa ner kaffekoppen på bordet utan att behöva sikta på en planka och att kunna steka bacon utan alla fönster öppna! Och snyggt blev det ju också för den delen!
Utöver detta har vi nu även bytt ut handfatet och satt upp två lampor i köket. När det är helt färdigt ska jag försöka komma ihåg att visa hur det blev också. 
 
 

Det växer

Är så lycklig över att en chiliblomma äntligen hängt kvar länge nog för att bli en chili! Alla andra har ramlat av, men denna lilla frukt bara växer och växer. Och rosen har vuxit och det ploppade upp en knopp! Nu är den till och med utslagen, den är så fin.
 
 

RSS 2.0