Sömnhelg

Har haft två kul helger i rad med mina kära kollegor! Förra helgen var det födelsedagskalas hos en på min avdelning som slutade med whiskey direkt ur flaskan och cola över hela mig själv. Denna helg var det avskeds after work för damen som lärt upp mig och som jag suttit brevid sen dag ett på jobbet. Riktigt sorgligt att hon slutar, men blev en sjukt skoj kväll trots det! Vi startade på Bishops vid jobbet där vi käkade middag och drack massa öl. Sen drog vi vidare till Spitfire där det dansades till massa bra musik och dracks ännu lite mera öl. Blev en jäkligt lång kväll när man startade direkt efter jobbet, så igår var jag inte helt 100. Köpte mig en hummer och lite sushi som jag klämde i mig framför Big Bang Theory och sen somnade jag i soffan vid halv 10 haha.
Så mestadels har denna helg bestått av sömn, ändå är jag trött ikväll och redan nedbäddad med datorn på magen. Kommer jobba som blixten imorgon efter all vila!
 
 
Sov gott!
 
 
Skaffade mig en ny tröja och en ny frisyr i tisdags!

Han är tillbaka!

Man får i tre dagar förhandslyssna på Daniel Adams-Rays låtar från kommande albumet. Måste säga att de två jag hört hittills är extremt bra! Verkar lovande detta, taggar som fan inför skivsläppet!

Här hittar ni dagens låt:
http://www.kingsizemagazine.se/nyheter/exklusiv-forhandslyssning-av-laten-dromfangare-fran-daniel-adams-rays-kommande-album/


Halloweeeeen

I lördags var det alltså halloweenkalas hos Lisa! Vi hade fixat lite bål, jag skar en pumpa för första gången på år och dar och vi hade köpt massa kul smink till utklädnaden. Vi körde på zombies, med vita linser och massa blod! Vi hade skittrevligt hos Lisa, sen gick vi till Underbara bar och slutade hemma hos Ivar. Somnade inte förrän tidig morgon och vaknade upp bakfull i en hård soffa. Då var det dags att bege sig på släktmiddag i Mariefred, var sådär lagom snygg. Men så ska det väl vara efter ett kul kalas! Och det var hur mysigt som helst på middagen trots en baksmälla som smög sig på mer och mer framåt kvällen.
 
 
Så jävla snyggt gäng!

Nya fina saker

Har vart och hämtat ut paket idag! Ett par otroligt fina stövlar som tyvärr var krångliga att få på, så vi får se om de blir kvar eller inte. Sen blev det en träningsväska som var helt perfekt och en Glossybox! Har skaffat det igen, är ju så sjukt kul, även om man kanske inte använder sig av allt man får.
I helgen var det halloweenfest, tänkte visa lite bilder därifrån sen. Kommer upp ett inlägg imorgon!
 
Nu ska jag fortsätta peta på Glossyboxprylarna och kolla på White Collar!
 
 
Enda sättet att hålla sig träningsmotiverad - fina träningsprylar!

RSS 2.0