Blogresponse

Har fått lite frågor på Blogresponse som jag tänkte svara på, har även en del gamla som jag missat eftersom jag inte vart inne på hur länge som helst, men ska försöka hålla koll från och med nu!
(Om ni vill fråga något, gå in på Blogresponse.com och sök på martyparty)


Vad skulle du gjort för 1 miljon ?
Hade bjudit min familj på en härlig resa, shoppat för en del och sedan sparat för att lägga på en lägenhet tror jag.


vad är en perfekt dag för dig ?
En vardag är nästan bäst när jag på något vis måste pallra mig upp ur sängen för att gå till skola eller jobb, annars har jag en tendens att slösa bort dagen genom att bara dega. Kanske en fika med en vän eller middag hos syrran och sedan en ordentlig nedvarvning med lite Big Bang Theory, mys!
En helgdag vill jag gärna få sova ut, sedan kanske göra något på dagen ett tag. Ha mycket tid till att göra sig i ordning, möta upp några vänner för att dricka lite öl och snacka skit, sedan utgång.


om du var fast på en öde ö vilka 3 saker hade du tagit med dig ?
En yxa eller kniv, en flaska att samla vatten i och min iPhone fylld med massa kul spel... Haha, nä jag vet inte vad man behöver för att överleva riktigt och iPhonen skulle ju tyvärr dö efter en dag meeen ändå!


vilken sorts musik lyssnar du på ?
Lyssnar mest på sånt som spelas på radio, typ Lady Gaga, lite house, en del svensk hiphop. Sen har jag mina perioder när jag bara lyssnar på konstig rap eller bara Kent ett tag men mest bara mainstream kul musik.


var bor du ?
I Örnsberg i södra Stockholm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0