Planering och Förtrollad

Jahapp, då var det nyår imorron då... Och nu verkar det som det mesta har löst sig :). Var i stan idag och köpte det sista i sko- och klädväg och hämtade några slags band som man måste ha runt handleden för att få komma in på festen av Erik. Otippat nog hade Erik med sig Andy, som har gått i min klass från 6-års till 8:an och han ska tydligen dit imorron också, trevligt trevligt :).
Så planerna för imorron är följande: först ska vi hem till Alice för att göra oss i ordning. Efter det blir det middag hos Victor och Felicia på Söder runt 7-8 ngn gång, 14 pers skulle vi tydligen bli, sedan beger vi oss till Mälarhöjden, jag, Linn, Mia och Alice runt halv 10-10 och så får vi se hur pass länge man vill stanna där. Ifall vi orkar o vill åker vi kanske till Kribba sen, skulle vara kul att fira nyår med dom, precis som förra året :). Men vi får se som sagt.

Såhär blev i alla fall outfiten tillslut:
image3
(även ett smakprov på städningen i mitt rum..... haha)

När allt var kirrat i stan begav jag mig hemåt för att gå på bio med familjen + Jonte. Vi såg Enchanted, en besvikelse måste jag nog påstå... Den verkade helt sjukt rolig på reklamen tyckte jag, men det som visades där var i princip det enda roliga.

image4

Just nu håller jag o Linnen på att bränna en skiva vi ska ha imorron och alltid annars när vi festar, den har vart på g i ca ett halvår nu men nu verkar de som de blir av :P. Dessa underbara party-låtar fick äran att vara med:

 1. My Cool - Adam Tensta
 2. L'Amour Toujours - Gigi D'Agostino
 3. Jag Dansar Aldrig Nykter - Magnus Uggla
 4. Breath - Fabulous
 5. Alla Vill Till Himmelen - Timbuktu
 6. Living On Video - Pakito
 7. 1990 Nånting - Snook
 8. Please Don't Stop The Music - Rihanna
 9. The Way I Are - Timbaland
 10. Jag Vet Du Vill Ha Mig - Kobojsarna
 11. Stronger - Kayne West
 12. Clothes Off - Gymclass Heroes
 13. Giftig - Mange Schnmidt
 14. Alla Som Inte Dansar Är Våldtäktsmän - Maskinen
 15. 17 Juni - Snook
 16. Everytime We Touch - Cascada
 17. Up In Here - DMX
 18. Rullar Fram - Fronda
 19. Do You Wanna Fuck - Byz
 20. Temperature - Sean Paul

Så vi tar med oss festen helt enkelt, kan ju bara inte bli odrag med en skiva som denna (;. haha!

Men nu ska nog datorn få vila lite, den har gått på högvarv sen julafton typ :P Ska terra syrran o hennes pojkvän, det är det jag är bäst på!

*m


Slapp dag

Jahapp, lördag kl halv 5 och jag har precis ätit frukost... haha. Känns lite konstigt att jag fortfarande är trött som jag vet inte vad, men de har sina förklaringar. För det första har jag jobbat i 2 dagar vilket gör en helt slut, konstigt nog blir man otroligt utmattad av att bara sitta och göra ingenting i 8 timmar... En annan anledning är att jag var vaken till kl 4 inatt! Eller ja, till och från i alla fall, tror jag somnade första gången runt 12 ngn gång, men mitt sällskap för kvällen var inte det minsta trött och låg och tittade på tv så det var svårt att sova nån längre stund. Och när vi väl somnade båda två så sov man inte speciellt bra, tycker min säng är på gränsen till för liten för en person så det är inte den bästa idén att sova två i den :P. Men men, det var det värt, en riktigt mysig kväll och dag idag faktiskt :).
Hoppas jag hinner vila upp mig någorlunda inför måndag i alla fall, nyår o grejer, JIHO :D! Taggad som fan, men nu börjar jag få lite småångest över min outfit... Sjukt idiotisk grej att bry sig om, jag vet, men har man inga direkta bekymmer i övrigt får man väl hitta på nåt o gnälla över :P. Trodde för någon dag sen att allt var frid o fröjd, hade bestämt allt och det enda som behövdes shoppas var skor. Men när jag provade allt i förrgår såg det inte alls ut som jag hade tänkt mig och dessutom fick jag veta att man måste ha något lila på sig för att få komma in på festen jag ska på, hoppas verkligen det är okej med ett hårspänne eller liknande annars vet jag inte vad jag ska hitta på :P. Men men, det får väl lösa sig helt enkelt...
Vet inte riktigt vad som står på planeringen ikväll, har pratat om att träffa Linn och Lina men Linn kommer hem så sent så jag vet inte om det blir något... Kanske ska satsa på att vila upp mig helt enkelt.

Ska definitivt dra en powernap nu i alla fall! :D God natt!Favorit i repris ikväll? (;

*m


Ny sysselsättningotroligt pigg, glad och vacker på jobbet i somras haha

Mitt jobb är nog bland de tråkigaste som finns, 99 % av tiden jag är där fördrivs med att driva runt på internet. Snoka på facebook, spela spel, men framför allt läsa olika bloggar.
Jag förundras över hur mycket folk kan skriva om sig själva och sitt liv, men när jag tänker efter så kanske det inte är så svårt? Det kan ju vara värt ett försök i alla fall, då har jag ju ännu en sak att sysselsätta mig med under nästa arbetsvecka :P. Undrar om alla börjar blogga av samma anledning som jag; sysslolöshet?

En väldigt intressant och originell början i alla fall....... haha :)

*m


RSS 2.0